Home Services Contact Info

Bing.ie Doesn’t Do Google Chrome

Posted in: Search Engines by Richard Hearne on August 15, 2009
Internet Marketing Ireland

Just noticed this. Try going to Bing.ie in Chrome. You’ll be redirected to http://www.bing.com/?cc=ie:

Bing Ireland Homepage in Chrome Browser
Bing Ireland Homepage in Chrome Browser

But try searching for something using either “Show all” or “Only from Ireland”. Here’s what happens to me:

Bing Ireland redirects to UK
Bing Ireland redirects to UK

I get redirected onto what looks like UK results. Seems to be a Chrome-specific bug, and it behaves as expected in FF. Interesting all the same, and hopefully Bing will fix this.

bing.com resized window

Hadn’t noticed before, but while on bing.com homepage try resizing the window. Really neat the way they resize the main image area.

You should subscribe to the RSS Feed here for updates.
Or subscribe to Email Updates now:


  1. Hey

    I tried searching for my site as per the above instructions and the results are as expected when clicking on ‘Show all’ or ‘Only from Ireland’. The Only from Ireland option give Irish listings.

    Comment by Ollie — August 18, 2009 @ 5:31 pm

  2. Hi Ollie

    Still the same for me using Google Chrome. Maybe a cookie issue (I seem to be finding a lot of these right now). Are you trying in Chrome?

    Thanks for dropping by

    Comment by Richard Hearne — August 18, 2009 @ 5:38 pm

  3. Hmm, works fine for me in Chrome. Might be a screwed up IP address lookup or something?

    One thing I love about Bing are the backgrounds though – they have some gorgeous photos.

    Comment by Gregor — August 19, 2009 @ 2:19 pm

  4. [...] future updates. You can also subscribe to email updates.While messing around with bing I found some odd handling of country/language settings. Doing some more digging over weekend, and it does indeed appear to be a bug that affects Chrome [...]

    Pingback by Bing Handling of Country and Language Cookies Broken in Chrome - Red Cardinal — August 24, 2009 @ 8:46 am

  5. It looks like they have this fixed as it works for me just fine now.

    Comment by Lisa Udy — December 22, 2010 @ 5:44 am

  6. When I try this I don’t seem to be having any issues with it. It looks like the problem has been corrected.

    Comment by Bill Gassett — December 6, 2011 @ 9:35 pm

Comments Feed TrackBack

Leave a comment